Новият старши треньор на Спартак Варна Александър Томаш говори в началото на подготовката на „соколите“.

„Ще има някои неща, които ще бъдат по-различни под мое ръководство. Това, което съм казал на футболистите, си остава в съблекалнята. Надявам се да са ме разбрали. Стартираме подготовката с 20 футболисти“, започна Александър Томаш.

„Закъсняхме с всичко, трудно е. Може би няма да успеем да направим лагер, но в крайна сметка им го казах, че трябва да излезем извън зоната си на комфорт, да надскочим някои неща, за да може да се получат по най-добрия начин“, каза още не.

„Не крием, че закъсняхме, но това повече ни амбицира. Може по-нататък да отидем някъде за 7 дена, но и да не успеем, няма да е фатално. Единствено Мартин Величков е нов“, заяви старши треньорът на Спартак Варна.

„Мартин Величков бе на проби в Локомотив Пловдив преди да отиде в Етър, там мисля, че не игра много. Ние му даваме шанс да се развива. Има много набелязани футболисти, с някои преговаряме, с други сме в напреднали преговори. Очаквахме някои футболисти на първа тренировка, но явно преговорите текат не, както трябва“, завърши Александър Томаш.

С мощна фенска подкрепа Спартак Варна стартира подготовка

Спартак Варна се подсили с вратар

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS