Футболната кариера на Тони Кроос приключи, след като Германия отпадна от Евро 2024 след драматична загуба от Испания в продължения.

Кроос сподели след мача, че това е била среща, в която всички са дали всичко от себе си и добави, че все пак отборът може да се гордее, защото отново е дал надежда на германския футбол.

Краят настъпи - Тони Кроос се пенсионира!

"Разбира се, това беше среща, в която всички дадохме всичко от себе си, за да не загубим. Бяхме много близо и това го прави още по-горчиво. Мисля, че всички можем да се гордеем, защото всеки от нас успя да вдигне нивото си. Мисля, че всички можем да се гордеем, защото успяхме отново да дадем надежда на германския футбол. Но сме изключително разочаровани, защото искахме да стигнем малко по-далеч", сподели Тони Кроос.

Испания потопи Германия в сълзи в 119-ата минута!

"В момента фактът, че сме извън турнира, е по-важен от всичко друго, защото всички заедно имахме голяма цел. И тази мечта, която всички имахме, сега просто е разбита до известна степен. Дори ако през следващите няколко дни осъзнаем, че сме изиграли добър турнир. Това е изключително горчиво", добави халфът.

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS