Тотнъм изгуби Сон до края на сезона

Тотнъм няма да може да разчита на един от основните си футболисти Хюн-Мин Сон до края на сезона. Това съобщиха английските медии. Както е известно кореецът счупи ръка в мача срещу Астън Вила през уикенда и трябваше да се подложи на операция. Първоначално се очакваше, че Сон ще отсъства от терените няколко седмици, но сега стана ясно, че той едва ли ще се завърне в игра преди края на кампанията.

Оперират Сон за счупена ръка

Мениджърът на "шпорите" Жозе Моуриньо бе много разочарован от ситуацията със Сон и заяви, че вече няма много опции в нападение, тъй като и капитанът на тима Хари Кейн е контузен.

"Не разчитам Сон да играе за нас отново този сезон. Със сигурност ще ни липсва. Клубът пусна много приятно изявление. Ако аз трябваше да пусна нещо подобно щях да го напиша различно. Той ни липсва. Ситуацията, в която се намираме, няма как да бъде по-зле. Това е очевидно. Няма обаче какво да направим. Ще играем с футболистите, които имаме на разположение. Бях притеснен, че нямам опции в нападение на пейката. Сега нямам опции в нападение на терена", каза Специалния.
 

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още