Тотнъм изтегли 175 милиона паунда заем от банката

| Англия

Ръководството на Тотнъм е изтеглило заем в размер на 175 милиона паунда, така че да облекчи финансовите си проблеми, настъпили вследствие на липсата на приходи по време на пандемията. Информацията бе съобщена от Висшата английска лига по футбол.

От Тотнъм са изчислили загуби в размер на 200 милиона паунда за периода до юни 2020 година. Главната причина са понижените приходи през последните няколко месеца.

Президентът на „шпорите“ Даниел Леви коментира създалата се ситуация: „Казах на 18 март, че през всичките ми 20 години в Тотнъм имаше много големи препятствия, но нито едно не беше с такъв мащаб. Трябва да върнем зрителите на стадиона по безопасен начин, съобразявайки се с мерките за сигурност на правителството и здравните власти“.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още