Трансфер на Гарет Бейл в Тотнъм е „много малко вероятен“ – това написа испанското издание „AS“. Това бяха думите и на крилото след двубоя срещу Украйна, класирал Уелс на световното първенство в Катар. Tой добави, че има „много оферти“ от клубове, искащи да се възползват от услугите му.

През последните месеци той рядко влизаше в игра за Реал Мадрид, като сякаш единствената му грижа беше да направи история с отбора си и да си гарантира билети за Катар. 64 години по-късно свободен удар, изпълнен от Бейл и отразен от Ярмоленко в собствената му врата, изпрати драконите на Световното първенство.

Сега, след като главната му цел е постигната, е време да си намери нов отбор, имайки предвид факта, че Реал Мадрид няма да продължи договора му. Една от опциите, която бързо изниква в ума, е Тотнъм, който вече го „спаси“ през 2020 г. Според „The ​​Telegraph“ обаче шпорите не обмислят второ завръщане.

Бейл е свободен да преговаря за бъдещето си с всеки отбор. И самият Реал Мадрид, и играчът се сбогуваха в социалните мрежи миналата седмица. Преди два сезона собственикът на Тотнъм Даниел Леви беше първият, поискал завръщането на Бейл в Лондон. Въпреки това споменатата медия добавя, че крилото не се вписва в отбора, воден от Антонио Конте.

Dsport е и във Viber! Присъединете се и бъдете преди всички

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS