Тотнъм включва фенове в клубната структура за надзор на управлението

dsport.bg

Тотнъм ще има представител на привържениците в борда на директорите след огромния скандал около участието на клуба като съосновател на европейската футболна Суперлига. "Спърс" бяха сред 12 клуба в затворения турнир, но се оттеглиха по-малко от 48 часа след публичното обявяване на проекта.

Тотнъм обяви днес, че сформира Съвет на клуба, в който ще има представители от различни части на фен-базата. Председателят на тази комисия ще получава място в борда на директорите.

"Научихме ценен урок и смятаме, че ако феновете бъдат пряко свързани с управлението на клуба, подобна грешка ще бъде избегната в бъдеще. Председателят на тази комисия ще бъдат избиран всяка година и той ще има място в борда на директорите, но без глас", обявиха от клуба.

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още