Трагедия на рали в Португалия

dsport.bg

Лаура Салво, която е била навигатор (втори пилот) по време на Рали Видрейо в Португалия, е загинала в катастрофа. Испанката е била поета от Бърза помощ и парамедици, но е починала още преди да дойде медицинския хеликоптер и да я откара в най-близката болница.

21-годишната Лаура Салво е била част от екипажа на Пежо и е била навигатор на Мигел Сосиас. След смъртта на младата жена ралито е прекратено и няма да бъдат обявени призьори, както и няма да се присъждат точки.

“Екипът на Пежо Спорт изразява най-дълбоки и искрени съболезнования на семейството и приятелите на нашия втори пилот Лаура Салво, която почина тази сутрин по време на пътен инцидент на Рали Видрейо Сентро в Португалия”, пише в Twitter страницата на отбора на Пежо.

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук