Треньор напускащ Левски : Винаги ще съм благодарен на клуба и Даниел Боримиров

| БГ футбол, Левски

Един от най-младите треньори в академията на Левски напуска клуба. Манол Занев категорично отрече причината да е свързана с финансовата ситуация в тима от стадион "Георги Аспарухов".

"Директорът на школата ми каза, че е взел решение от новия сезон да тренирам не децата родени през 2007 г, с които сме заедно почти  от 5 години, а ще тренирам деца на доста по-малка възраст. Съответно аз му казах, че няма да остана на работа в клуба, защото смятам, че за моето лично развитие като треньор е най-правилно да продължа да работя с деца поне на възраст, до която бях стигнал , а не да  се връщам от самото начало и да работя с най-малките. Разговорът ни протече нормално и в най-чистия си вид".

"Нямам конкретни предложения за работа като треньор, но се надявам в най- скоро време и това да се случи".

"Искам да благодаря на  всички в клуба за коректното отношение към мен през времето, в което работехме заедно. Тръгвам си от Левски с добри чувства и благодарност". 

"Тук е мястото да благодаря и на Даниел Боримиров и Нестор Юруков, които ме привлякоха в школата и ми дадоха шанс да направя първите си стъпки като треньор. Никога няма да забравя, че ми дадоха този шанс", коментира пред dsport.bg Манол Занев.
 

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още