Треньорът на БК Черно море Тича: Изключително емоционално за нас е завръщането на Божидар Аврамов

Патрика: 18 точки и 18 борби за невъзстановения Симеон Илиев. Нека не е в националния!

Добри Атанасов Добри Атанасов

Гардът Божидар Аврамов се завърна снощи в родния Черно море Тича при победата над Академик Бултекс 99 със 71-65.  Той бе приет изключително радушно от феновете в зала "Конгресна" в ДКС и даде своя дан за победата с 6 асистенции и 3 борби.

Треньорът Галин Стоянов - Патрика не пропусна в интервюто след мача да благодари на Божидар, че се е завърнал в отбора: 
"Изключително емоционално е завръщането в нашия клуб на Божидар Аврамов. Той се завърна на мястото, откъдето е тръгнал. Надявам се да сме си полезни не само в следващите няколко мача. Дано да успеем да завършим това, което имаме като идея. Той трябва да играе в отбор с амбиции и ние трябва да се превълнем в такъв. Божидар Аврамов ще е най-добрият Божидар Аврамов, тогава, когато играе във Варна. Всички го обичат. Той прави невероятен реверанс към клуба и града". 

Патрика не пропусна да похвали и Симеон Илиев: "Симеон завърши мача с 18 точки и 18 борби. ...Нека не е в националния отбор. Имайте предвид, че той не е възстановен. Лявата ръка почти не я ползва. Нека не е в националния, дори и в разширения състав. Няма грижи! ".
Чуйте цялото интервю в приложения звуков файл.  
 

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук