Треньорът на Леганес разкри кога се подновява Ла Лига

Треньорът на Леганес Хавиер Агире разкри кога ще се поднови първенството в испанската Ла Лига. Датата ще е 20 юни, а първенството трябва да приключи за малко над 1 месец.

"Вече имаме дата на подновяване на първенството. Ла Лига ще стартира отново на 20 юни, а първенството ще завърши след пет седмици - 26 юли. Мачовете ще се провеждат в събота и неделя, както и в сряда и четвъртък. От Ла Лига ме информираха официално. Аз съм много щастлив, защото вече планирахме тренировка. Започваме веднага. Всички играчи преминаха вече тестове", казва Агире пред Marca.

Задоволството си от предстоящото подновяване на първенството изрази и нападателят на Реал Мадрид Лукас Васкес. "Това ще е добре за хората и цялото общество. В продължение на два часа няма да мислиш за вируса. Футболът носи щастие", казва Васкес.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още