Старши треньорът на Монтана Атанас Атанасов бе изключително разочарован от съдийството на Валентин Железов в мача срещу Ботев Враца.

„Загубихме от невъздържаното поведени на Тони Тасев. За да се предизвика тази ситуация, целият ни футболист беше в кръв. Съдията не спря нито в първата атака на Ботев Враца, нито при втората“, коментира Атанасов.

„Този същият човек (б.р. Валентин Железов) ни свири в София срещу Славия. Тогава никой нищо не каза за неговото съдийство“, добави той.

„Не мога да не бъда недоволен от нашите футболисти. Докато бяхме 11 на 11 бяхме по-добрият отбор.“

„Ако искат Монтана да не е в efbet Лига, да излязат и да кажат.“

„То не беше веднъж, два пъти, не се търпи вече.“

„Тони Тасев каза, че не го е докоснал. Това е негова грешка. Не може професионален футболист да постъпи така, да остави човека си с човек по-малко и да пропусне следващия мач заради наказание.“

„В крайна сметка ще се борим. Нашият отбор играе приличен футбол. Футболистите се стараят. Към тях забележки нямам. Борихме се до края. Имахме ситуации и с 10 човека, но не успяхме да ги реализираме.“

„Имаше малко повече нервност в тези моменти. Това са чисти ситуации, в които трябваше да отбележим.“

„В оставащите три мача, трябва да се преборим да ги вземем и трите.“

„Ако другият фактор, нашият отбор не е чак такава висока класа, че и с подкрепата на други хора да има превес. Ако всичко е феърплей, въпреки че се съмнявам, нашият отбор има шанс във всеки един мач“, каза още Атанас Атанасов.

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS