Треньорът на националния по футзал за контролите с Молдова и предстоящите евроквалификации

Добри Атанасов Добри Атанасов

Треньорът на националния ни отбор по футзал Боги Марев гостува в "Спортното шоу на Дарик Варна". Той сподели впечатлението си от представянето на националния ни тим в контролите срещу Молдова, в които отстъпихме с 1-5 и 2-3. Марев говори и за предстоящите евроквалификации в периода 28 януари - 1 февруари. Ние ще се домакини, а в зала "Конгресна" в ДКС съперници ще ни бъдат Албания, Андора и Сан Марино. Класира се първият отбор, а вторият и най-добрите трети ще играят отново квалификации, но вече на размененено гостуване. В първия  мач играем срещу Андора, вторият е срещу Сан Марино и третият срещу най-силния в групата Албания. Десетина дни преди старта на евроквалификациите е предвиден лагер за националите ни и контрола. Преговаря се с тима на Малта, който като стил на игра е най-близо до Сан Марино и Андора. 
Запитан за шансовете ни за класиране, Боги Марен отвърна: 
"За голям късмет се паднахме в една от най-приемливите групи. Сан Марино и Андора са отбори от нашата черга. Много важно е да преминем този кръг, независимо дали като първи, втори, или трети".
Чуйте цялото интервю в приложения звуков файл.

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук