Треньорът на Спартак Вн апелира за компромиси от фенове и ръководство в името на клуба

Добри Атанасов Добри Атанасов

Треньорът на Спартак Варна Кириакос Георгиу призна в интервю за Дарик радио и dsport, че има притеснение в отбора преди предстоящото Общо събрание на 10 февруари. На тази дата до голяма степен ще бъде изяснено бъдещето на Спартак. Припомняме, че в  първите дни на януари, на събрание на клуба, шефът на УС Борислав Георгиев и други четирима членове на управата хвърлиха оставки. Отборът бе напуснат и от няколко от опитните си играчи. Въпреки неяснотите тогава тимът стартира подготовка под ръководството на Кириакос Георгиу, като бяха привлечени 11 нови играчи и бяха изиграни достатъчно на брой контроли. Треньорът на "соколите", говори пред Дарик за атмосферата в отбора, за проверките, както и за последния нов Кристиан Върбанов.

"Да ви призная честно, и аз, а и момчетата не се чувствахме много приятно по време на подготовката, заради неяснотите около Спартак. Чувството е, че все едно си затворник и чакаш присъдата. Въпреки това, момчетата, аз и ръководството в оставка, направихме и невъзможното да има приятна атмосфера, да не се караме помежду си, и да покажем необходимото желание в контролите. Направихме 5 поредни мача без загуба, в които реализирахме 12 гола. Доволен съм от момчетата, още повече, че привлякохме нови 11 играчи. Апелирам за това феновете, ръководството, цялата спартаклийска общност, всеки да направи компромис в името на клуба, на футболистите", каза Кириакос Георгиу.

Чуйте цялото интервю в приложения звуков файл.

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук