Треньорът на Валенсия: При втория гол на Барса имаше засада

dsport.bg

Треньорът на Валенсия Рубен Бараха не остана доволен от работата на съдиите при загубата на „прилепите“ с 2:4 в гостуване от Ла Лига.

„Мисля, че в епизода с втория гол имаше засада на Фермин Лопес. Не знам как да го оценя правилно. Всичко се случва много бързо, не разбирам какво решава реферът. Обсъждат нещо и казват, че имало гол. Играчът на Барселона направи движение, сякаш искаше да стигне до топката“, каза треньорът на „прилепите“ след мача на Олимпийския стадион в Барсеноа „Луис Компанис“.

С тази загуба тимът на Бараха остана 8-и в класирането с 47 точки, докато каталунците са втори със 73.

Шави: Играчите можеха да дават повече от себе си преди да обявя, че си тръгвам

Хеттрик на Левандовски поведе Барса срещу Валенсия (ВИДЕО)

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още

✖️
ПРЕМЕСТИ ТУК, ЗА ДА ЗАТВОРИШ