Треньорът на вратарите в ЦСКА 1948 – Йордан Йорданов заяви, че Любослав Пенев винаги има най-големите цели и винаги гони най-високото постижение..

„За момента всичко е много добре организирано, тренировките протичат по много добър начин. Всичко е положително до момента“, сподели Йорданов.

„Всеки треньор обича да има добър вратар, какъвто е Дани Наумов. Работил съм преди в юношите, и в ЦСКА с него. Предимство е да имаш един добър вратар.“

„Господин Пенев винаги има най-големите цели и винаги се гони най-високото постижение. Не е тайна, че е изключителен професионалист. Много е взискателен към отборите, които тренира. Той го е показал във времето. Изключителен специалист за мен“, добави той.

„Мисля, че и школата започва да се движи добре с присъствието на Спас Джевизов. Надявам се скоро да има попълнения от школата към втория и първия отбор. За първия може би е още рано“.

„Не сме се разделяли много с Наумов, че да се опознаваме. Имаме отношения дълги години, коментираме си. Преди месец и половина говорихме надълго и нашироко по едни теми, добра ни е комуникацията“, завърши Йорданов.

Любо Пенев изведе ЦСКА 1948 за първа тренировка в Банско

Dsport е и във Viber! Присъединете се и бъдете преди всички

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS