Треньорът на Зоря Луганск Виктор Скрипник призна, че ЦСКА бе ощетен от съдиите в мача реванш между двата тима в Украйна. Специалистът обяви, че неотсъдената дузпа и последвалият червен картон са решили изхода от битката.

"Знаехме, че съперникът ще търси да отбележи гол. Да не допуснем гол срещу такъв съперник е добре за нас. Естествено, помогна ни и червеният картон, но във футбола това се случва. Преди това съдията можеше да свири дузпа против нас, а в ответната атака изгони играч на съперника. Това беше и решаващият момент в мача - неотсъдената дузпа и червения картон", заяви след мача Скрипник.

"Стараехме се да не допускаме груби грешки и опитвахме да вкараме, което се и случи в крайна сметка. Момчетата са герои - за три седмици изиграхме седем мача, от които пет победи и две равенства", похавли своите Скрипник. "Мога само да си представя какво щеше да стане, ако съдията беше дал дузпата и нямаше червен картон. Но такова е решението на съдията. Може да се каже, че в този случай имахме късмет", добави той.
 

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS