Треньорите от школата на Берое си тръгват заради неплатени заплати. Поредните двама, които ще сторят това са Иван Желев и Дончо Атанасов. И двамата използваха социалните медии, за да обявят, че напускат Берое.

„За да е ясно всичко, мисля, че е редно да го напиша тук:

Днес по мое желание реших да приключа договорните си отношения с Берое. Причината е, че не одобрявам случващото се в клуба и най-вече политиката и отношението спрямо детско-юношеската школа.

Благодаря за доверието на настоящото и предното ръководство! Оттеглям се без конфликт с никого.

Фенове прекъснаха за няколко минути контролата Берое – Етър, потърсиха обяснение от Ернан Банато

Оставам с незабравими спомени и моменти, които пожелавам на всеки фен, обичащ футбола и Берое, да изживее!“, написа Иван Желев.

„Здравейте, днес реших да напусна ПФК Берое по собствено желание .Не съм съгласен със случващото се в клуба и особено в школата. През последната година, след смяната на собствеността, нещата не вървят както трябва. Въпреки трудностите, успях да остана достатъчно мотивиран и да предам нужното професионално обучение на децата. Смятам обаче, че през следващата година няма да мога да работя при тези условия така, както разбирам и както подобава на един професионален клуб с традиции. Благодаря на всички ръководители през годините, които ми се довериха, както и на моите колеги!“, написа Дончо Атанасов.

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS