Трима от Фиорентина също са с коронавирус

Двама футболисти на Фиорентина и физиотерапевтът на отбора също са дали положителни проби за коронавирус. Играчите са Патрик Кутроне и Херман Пецела, написа италианският журналист Фабрицио Романо. Освен тях, болен е и физиотерапевтът Стефано Дайнели. Вчера се разбра, че и Душан Влахович от "виолетовите" е дал положителна проба.

"Виолетовите" са третият отбор от Серия А, който е засегнат от болестта. Първо той се появи в Ювентус, където болен се оказа Даниеле Ругани. Впоследствие коронавирус се появи и при петима от Сампдория - Маноло Габиадини, Омар Коли, Албин Екдал, Антонио Ла Джумина и Мортен Торсби.

Нападател на Фиорентина даде положителна проба за коронавирус

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още