Трима от щаба на Аякс са под карантина заради съмнения за коронавирус

| Световен футбол

Трима души от треньорския щаб на Аякс са под карантина заради съмнения за коронавирус. Това съобщи нидерландският вестник "De Telegraaf". Според информацията помощник треньорът на тима Кристиан Поулсен, кондиционният треньор Алесандро Шоенмакер и неназован физиотерапевт са поставени в изолация, тъй като са били в досег с преносител на заразата.

Бивш национал на Дания болен от коронавирус

Говорителят на Аякс Миел Бринкхуйс призна, че тримата са били предупредени да си стоят у дома до 13 март, след като Поулсен, бивш датски национал, е бил в досег с болен човек по време на тържество, на което е присъствал. За момента той и колегите му нямат симптоми на коронавирус, но въпреки това треньорът Ерик тен Хаг ще трябва да се справя без тях в следващите дни. 

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още