Трой Дийни спря бунта си, поднови тренировки

| Англия

Капитанът на Уотфорд - Трой Дийни, тренира за първи път със своите съотборници след принудителното спиране на двубоите от Висшата лига през март, съобщават британските медии.

През май 31-годишният нападател отказа да провежда всякакви занимания с отбора, защото има много неясноти около безопасността на футболистите заради пандемията от COVID-19. Петмесечният син на Дийни има проблеми с дишането, а статистиката във Великобритания показва, че представителите на малцинствените групи, в това число чернокожите и азиатците, е много по-вероятно да се заразят.

До вторник Трой Дийни не желаеше да провежда тренировки с останалите играчи от Уотфорд, след като обяви, че не се чувства напълно здрав. Състоянието му не беше свързано с пандемията от коронавирус. През юни се очаква подновяване на шампионата в Англия след тримесечна принудителна пауза.
 

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още