Старши треньорът на Арда Александър Тунчев коментира загубата с 0:3 от Левски у дома. Според него тимът му е „нямал вярно решение, играл е припряно, играл е със страх“ и няма обяснение на какво се дължи всичко това.

Силен Левски с лесен успех в Кърджали, Попето вкара дузпа

„Днес нямахме вярно решение. Прекалено голям респект оказахме на Левски. Мачът започна неприятно за нас. Допуснахме гол в 5-ата минута. От там нататък абсолютно нищо, припрени бяхме, губехме единоборствата, играхме със страх, не мога да си го обясня“, обясни Тунчев.

„Първите два гола по този начин се получиха, говорихме го. Трябва да сме най-внимателни като имаме топката, да сме близко до хората, да не може Левски да развие атаката. Точно така се получиха двата гола“, добави той.

„Минал си през Левски, ок, но все пак ти си професионалист. Не означава нищо, че си бил в даден отбор. Но видях притеснение в целия отбор. Всички действаха припряно“.

„Видя се, че сме доста далеч от това, което искаме да бъдем. Има доста неща, върху които ще работим, надявам се да използваме това прекъсване и следващият мач да сме коренно различни“, каза още наставникът на Арда.

Попето: При Стоилов и на 35 години има какво научиш

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS