Турицов: Шансът на България е огромен, надявам се Ивелин Попов да се върне

| Национален отбор

Защитникът на ЦСКА Иван Турицов говори преди контролата на България с Беларус. Двубоят е в сряда на стадион „Васил Левски“. Това е последна контрола на националите преди в края на март да се изправят срещу Унгария в битка за място на Европейското първенство.

Турицов смята, че България има огромен шанс да се класира на Евро 2020 и увери, че българските футболисти ще направят всичко по силите си това да се случи. Бранителят се надява Ивелин Попов да вземе участие в решителните мачове, тъй като той е от голяма помощ за тази:

 „Знаем за какво сме тук и какво ни предстои. Шансът ни е огромен. Ще направим всичко възможно да се класираме. Би ни помогнало Ивелин Попов да е сред нас. Той ни помага и се надявам да се върне“, заяви Турицов.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още