Турският консул с визита на стадиона на Арда

dsport.bg

Генералният консул на Република Турция в България Хюсеин Ергани бе посрещнат днес от президента на Aрда Петър Пешев. Дипломатът разгледа в детайли обновената „Арена Арда“, като остана впечатлен от състоянието на стадиона. Той бе запознат с предстоящите ремонтни дейности, които ще бъдат извършени. В момента е започнало подмяната на тревното покритие на основния терен, а след това предстои да бъде изградено и осветление. Ергани разгледа ВИП залата, съблекалните на стадиона, както и лично се убеди в перфектната настилка на пистата, която е от най-ново поколение. В знак на признателност, гостът получи официална фланелка на Арда, която му бе подарена от президента Петър Пешев.

Посещението на Ергани е признание за отличната работа на ръководството на Арда. Според него, доброто представяне на отбора в Първа лига, със сигурност ще привлече много мениджъри от Турция, които работят с големите грандове, тъй като в страната вече се говори за това, което прави Арда в българското първенство. Още повече, че именно на „Арена Арда“ се игра приятелската среща между България’94 и Турция’ 2002, преди няколко месеца. Консул Ергани ще запознае отборите от южната ни съседка с базата, с която разполага Арда, като не изключва възможността турски отбори да идват на подготовка в Кърджали и региона.

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още