УЕФА потвърди, че Валенсия и Аталанта ще играят пред празни трибуни

| Шампионска лига

Италианският футболен клуб Аталанта потвърди, че предстоящото гостуване в Испания на Валенсия от реваншите в осминафиналите в Шампионската лига ще се играе пред празни трибуни заради опасността от коронавируса.

"Нерадзурите", които са от най-засегнатия от епидемията в Северна Италия град Бергамо, посочиха, че са получили специално писмо от УЕФА, с което се дава разрешение мачът да се изиграе, но без присъствието на зрители на стадион "Местая".

Още във вторник от Министерството на здравеопазването в Испания заявиха, че заради потенциалното наличие на големи групи от хора, идващи от центъра на заразата в Италия, мачът трябва да се играе при закрити врата. В отсъствието на феновете си Валенсия ще има трудна задача да навакса 3 гола изоставане от първия мач, който бе спечелен от Аталанта с 4:1.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още