Семейната тенис и СПА верига Уикенд тур закрива сезон 2019 в Hot Springs Medical & SPA Hotel в село Баня до Банско. От 8 до 10 ноември аматьори от цяла България ще определят шампионите при жените и при мъжете в Hot Springs Open, като организаторите гарантират най-малко по три срещи във формат тайбрек сет до 6. След това състезатели и техните близки ще се отдадат на заслужена почивка до пролетта на 2020, когато отново започват турнирите на веригата.

Hot Springs е най-новата дестинация в програмата на Уикенд тур. Мачовете ще се играят на закрито, на изкуствен клей. Село Баня се слави с минерална вода с доказани лечебни свойства. Легендите разказват, че точно в тук са възстановявали сили след тежки битки римляните. А приятелите на Уикенд тур ще имат уникалната възможност да премерят сили с различни тенис опоненти, а после да заредят батерии в топлите минерални води на открития или закрит басейн на хотела. Както обикновено, организаторите гарантират преференциални цени за настаняване, много тенис и забавления.

Hot Springs Open слага край на сезон 2019, в който се проведоха още 9 турнира. Приятелите на тениса пътуваха до шест дестинации в различни краища на страната, намериха нови партньори и предизвикателства. Повече подробности за Уикенд тур можете да намерите на www.weekendtour.bg.

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS