Украински футболист затапи Роналдо и Погба: Спонсорите да ми се обадят (ВИДЕО)

dsport.bg

Украинският национал Андрий Ярмоленко затапи звездите на Португалия и Франция Кристиано Роналдо и Пол Погба в отношенията им към основните спонсори на Евро 2020 по време на пресконференциите.

Първо Кристиано Роналдо махна двете бутилки с Кока-Кола и показа, че трябва да се пие вода. Това негово действие се оказа ужасяващо за акциите на популярната напитка на борсата, които се сринаха с близо 4 млрд. евро.

Действие на Роналдо коства 4 млрд. долара на световен гигант

Малко след това Пол Погба също направи подобно нещо, но този път „жертва“ се оказа бутилката с безалкохолна бира на Хайникен.

Погба последва примера на Роналдо с бутилка бира

За сметка на това обаче националният селекционер на Русия Станислав Черчесов удари рамо на спонсорите, като преди пресконференцията си отбори „по български“ бутилката с Кока-Кола и отпи от нея.

Иначе видеото с компилацията между действията на Роналдо, Погба и Черчесов събра над 5 млн. гледания в Tik-Tok – друг спонсор на Евро 2020.

Точка, поне на този етап, сложи Андрий Ярмоленко след мача на Украйна със Северна Македония. Той премести и двете бутилки на спонсорите, но пред себе си и с усмивка заяви: „Кока-Кола, Хайникен – обадете ми се“.

УЕФА размаха пръст за местенето на бутилките

Шотландец се пошегува с действията на Роналдо срещу "Кока-кола" (ВИДЕО)

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още