Ултраси на Левски: Не отговаря на истината, че сме нахлули при Сираков

Част от привържениците на „сините“ от фракцията „Ултрас Левски“ споделиха за dsport, че срещата с Наско Сираков е преминала без нахлуване в офисите и без напрежение.

Сираков за dsport: Имах среща с фенове, която мина без напрежение

„Да, видяхме се с Наско Сираков, като попитахме преди това, дали може да се срещнем. Искахме да му зададем някои въпроси за състоянието на клуба, които ни вълнуват. Не отговарят на истината появили се информации, че сме нахлули и сме търсили обяснение. Със Сираков коментирахме наболели въпроси от близкото минало, от настоящето на клуба и сегашното му състояние, както и най-близкото бъдеще. Той ни обясни, съвсем спокойно, защо са се случили някои неща и какво се прави от страна на клуба, за да може Левски да оцелее финансово. Сираков ни каза, че ще говори по Дарик радио и там ще обясни всички наболели теми от финансовото и спортно-техническото състояние на Левски. Тръгнахме си обнадеждени, че има бъдеще пред нашия любим клуб“, казаха феновете.

Очаквайте Наско Сираков в Спортното шоу на Дарик днес

След края на срещата част от запалянковците на „сините“ минаха през клубния магазин, за да си закупят артикули на клуба, с което да помогнат на Левски.

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още