Юнайтед иска крило на Челси

Манчестър Юнайтед ще направи опит да привлече крилото Калъм Хъдсън-Одой от Челси, съобщава „Manchester Evening News“.

Хъдсън-Одой не е доволен от ограниченото игрово време, което получава в Челси. Той започна като титуляр през сезона едва в седем мача.

Известно е, че мениджърът на „червените дяволи“ Оле Гунар Солскяер е голям почитател на Хъдсън-Одой. Норвежецът иска да подсили своя състав с ново крило през това лято и футболистът на Челси е една от възможните опции пред Манчестър Юнайтед.

Хъдсън-Одой има договор Челси до лятото на 2024 година, а заплатата му на „Стамфорд Бридж“ възлиза на 120 хилядп паунда на седмица.

При всички положения той няма да струва евтино. Челси вече привлече Хаким Зиеш, но в същото време лондончани се разделят с Педро Родригес, а най-вероятно и с Уилиан, така че е ще се опитат да задържат Хъдсън-Одой.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още