Уникално! България ръкопляска на медиците ни (ВИДЕО)

Веско Вълчев Веско Вълчев

Българското общество показа своята признателност към лекарите и медицинските работници тази вечер. Инициатива подета в социалните мрежи само за ден запали България и накара българите да излязат по своите балкони и прозорци точно в 21 часа и да ръкопляскат в продължение на няколко минути в знак на признателност към тези, които се борят за здравето и живота ни.

Заб: Видеоклиповете са заснети от Зюлбие Салиева и Георги Георгиев

Във време на криза и обявено извънредно положение заради върлуващия коронавирус, българите показаха, че могат да бъдат сплотени. 

Идеята тръгна от група във Фейсбук и само за по-малко от 12 часа събра над 70 000 последователи. Очаква се идеята да намери още повече подкрепа и в следващите дни да се превърне в хубава традиция, която да се спазва всяка вечер.
 

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

✖️
ПРЕМЕСТИ ТУК, ЗА ДА ЗАТВОРИШ