Уникално видео - Христо Стоичков пее велика българска песен

dsport.bg

Илиана Раева публикува във Facebook култово видео от сватбата на дъщеря си Виолета с футболиста Георги Коруджиев.

На него Христо Стоичков, Тити Папазов и още ВИП гости изпълняват великата песен на Емил Димитров "Моя страна, моя България".

"Споделям ви един клип от сватбата на дъщеря ми Виолета и сина ми Георги Коруджиев. Една от изненадите на сватбата беше гостите да пеят песни, чиито имена са залепени под масата на мястото, на което седят. На неповторимия Ицо Стоичков и ослепителната му съпруга Марияна се падна “Моя страна, моя България”! Разбира се, много от гостите не издържаха и станаха да пеят с него. Беше уникално усещане", споделя Раева.

"Песента на великия Емил Димитров “Моя страна, моя България” е най-подходяща за моментното ми прекрасно състояние, че вече съм си у дома, в България", добави президентът на родната федерация по художествена гимнастика.

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още