Юноша на Твенте се оплаква, че не е получил шанс от Левски

dsport.bg

Юношата на Твенте Дилън Джордж се оплака пред медиите в Нидерландия, че не е получил шанс в Левски. Нидерландецът бе на проби при "сините", но не получи договор, а сега ще играе за Спартак Варна. 

Спартак Варна не беше първият ми вариант. Първо ходих на проби в Левски, но там не се получи“, разказва Джордж. "След това се озовах във Варна. Успях да подпиша договор веднага. Не съм единственият чужденец в Спартак, в клуба има и швед и французин. Но така или иначе всички говорят добре английски, така че аз мога да общувам с всеки", споделя още той. 
Миналата година Джордж остава без клуб. „Миналият сезон тренирах много за себе си“, казва нападателят, който споделя, че е имал лош късмет с агенти и проби.

„Отне много време, преди да си намеря отново клуб. Няма да назовавам имена, но мениджърът, който имах, не направи много за мен. А в клубовете, където ми беше позволено да отида на проби, не можах. Понякога точно защото не бях напълно в добра форма, защото не бях играл известно време", споделя Джордж.

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още