От 4 до 8 септември на "Футболен комплекс Ботев 1912" ще се проведе един от най-престижните юношески турнири в Европа - LUKOIL Champions Cup 2019. В партньорство LUKOIL и Ботев дават възможност на децата да станат бъдещите световни футболни звезди.

Lukoil Champions Cup 2019 ще бъде част от празничната и културната програма на град Пловдив - Европейска столица на Културата - 2019. Надпреварата ще бъде за юноши, родени през 2008 година и ще се проведе по правилата на Футбол 9.

Церемонията по откриването ще се състои на 3 септември от 20:30 часа в Античния театър. Участие в турнира ще вземат отборите на Ботев Пловдив, Интер, Андерлехт, Бешикташ, Цървена Звезда, Стяуа и Спартак Москва.

Във фен магазина на "Футболен комплекс Ботев 1912" е разположен специален фен корнер, посветен на международния юношески турнир LUKOIL Cup 2019. До 16:00 часа всички привърженици, които желаят да си направят снимка с талисманите на турнира, както и с купата за победителя, могат да заповядат в клубния фен магазин. От 17:00 пък талисманите и купата ще бъдат на разположение на привържениците на центъра пред Община Пловдив.

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS