Уорън Фийни: Този резултат не трябва да ни спира

| БГ футбол

Треньорът на Пирин Уорън Фийни бе здраво стъпил на земята след драматичната загуба от Берое. "Разочаровани сме от загубата. Не мога да видя никого. Поведението, желанието, гладът за успех бяха на лице. Ние се изправихме срещу отбор, който за мен е най-добрият в страната", добави той.

"Емоциите са смесени. Трябва да уважим съперника. Но ето, че футболът може да се играе по правилния начин. Искахме теренът да бъде достатъчно влажен, за да може топката да върви бързо. Когато нямаш какво да губиш и хвърлиш хората напред...", добави той.

"Загубихме двама играчи. Трябваше да ги сменяме. Моите играчи бяха феноменални. Феновете благодариха на играчи. Казах им, че не трябва да позволяват това да ги обезвери", каза още Фийни.

"Всички знаят, че ние искаме да играем бързо. Но те играят и по-бързо от нас. Бяхме на ръба. Получи се. Но ние искаме да стигнем до върха във Втора лига", завърши Фийни.

Трилър в Благоевград! Берое отстрани Пирин с 4:3

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още