Юрген Клоп: Трябва да се пазим!

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп обяви чрез специално изявление, че хората трябва да поставят здравето си на първо място. Той допълни, че футболът няма значение в този момент, когато светът се бори с пандемията от коронавирус.

"Не мисля, че това е момент, в който мислите на един футболен мениджър трябва да са важни, но разбирам, че нашите фенове ще искат да чуят някой от отбора. Първо и най-важно, всички ние трябва да направим каквото е възможно, за да се пазим един друг. Имам предвид в обществото. Така трябва да бъде винаги, но в този момент мисля, че е по-важно от всякога", заяви Клоп.

"Казвал съм и преди, че футболът винаги изглежда най-важното от най-маловажните неща. Сега футболът и мачовете наистина въобще не са важни. Разбира се, ние не искаме да играем пред празни трибуни и не искаме мачове и първенства да бъдат спирани, но ако с това някой остане здрав, само един, го правим без колебание. Ако изборът е между футболът и доброто на обществото, няма съревнование. Наистина, няма", добави Клоп.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още