УС на БФВолейбол се събира на 19 юли

dsport.bg

Управителният съвет на Българската федерация по волейбол ще се събере на заседание на 19 юли. Поради пандемичните условия отново сбирката ще бъде конферентна.

Ето и дневният ред, по който ще заседават членовете на Управителния съвет:

1.1. Вземане на решение за освобождаване на г-н Атанас Гаров като Председател на Спортно-организационна комисия за състезанията от държавното първенство (Национална волейболна лига) – мъже и на Спортно-организационна комисия за състезанията от държавното първенство (Национална волейболна лига) – жени във връзка с подадената от него оставка преди заседанието на УС на БФВ от 14.06.2021г.

1.2. Обсъждане и вземане на решение относно подадената от г-н Александър Иванов оставка в качеството му на член на Спортно-организационна комисия за състезанията от държавното първенство (Национална волейболна лига) – мъже и на Спортно-организационна комисия за състезанията от държавното първенство (Национална волейболна лига) – жени.

2. Избор на Председател на Спортно-организационна комисия за състезанията от държавното първенство (Национална волейболна лига) – мъже и на Спортно-организационна комисия за състезанията от държавното първенство (Национална волейболна лига) –жени.

3. Избор на старши треньор на националния отбор – жени под 18 години въз основа на докладна записка от Председателя на Треньорската комисия към УС на БФВ от 05.07.2021г.

4. Утвърждаване на отчетите на старши треньорите на националните отбори по волейбол за периода 01.01. – 30.06.2021г., както следва:

- национален отбор - мъже;

- национален отбор - жени;

- национален отбор - мъже под 21 г.;

- национален отбор - мъже под 19 г.;

- национален отбор - мъже под 17 г.;

- национален отбор - жени под 16 г.

5. Разни.

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още