УС на Сдружение „ФК ЦСКА 1948“ бе преизбран с нов мандат

Добрин Гьонов остава председател

dsport.bg

Управителният съвет на Сдружение „ФК ЦСКА 1948“ беше преизбран с нов мандат. Добрин Гьонов остава председател на УС, съобщиха „червените“ в официалния си сайт.

Решенията бяха взети след гласуване на всички присъствали членове на Сдружението на Общото събрание в Централния военен клуб, провело се на 21 юли 2021 г. Управителният съвет остава в състав: Добрин Гьонов (председател), Стефан Сотиров, Пепа Марникас, Никола Газдов и Мартин Митов. Почетен председател е Ангел Рангелов.

Свършеното дотук от УС на Сдружение „ФК ЦСКА 1948“ и председателя Добрин Гьонов беше високо оценено на събитието и логично ръководството получи доверие за нов четиригодишен мандат.

На Общото събрание се прие и доклад за дейността, подготвен от УС, както и финансов отчет за изминалата година. Адресът на Сдружение „ФК ЦСКА 1948“ беше променен от ул. „Незабравка“ 25 в столицата на бул. „Джеймс Баучер“ 12.

В раздел разни от реда на Общото събрание бяха обсъждани казуси, свързани с развитието на клуба и детско-юношеската школа.

Преди и след събитието в Централния военен клуб членовете на Сдружението имаха възможност да заплатят своя членски внос, както и да се сдобият с абонаментни карти за домакинските мачове на ЦСКА 1948 през новия сезон в efbet Лига и с билети за първия двубой от шампионата на 25 юли срещу ЦСКА от 18:45 ч. на Националния стадион „Васил Левски“.

Билети от 20 лева за ЦСКА 1948 – ЦСКА

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още