Ювентус прекратява карантината утре

Утре е денят, в който футболистите на Ювентус официално прекратяват домашната изолация, в която попаднаха, след като трима техни съотборници се оказаха заразени с Covid-19.

Тя започна, след като бе установена положителната проба на Даниела Ругани, а в последствие такива проби дадоха Матюиди и Дибала. Тримата все още няма да могат да излизат от домовете си, за разлика от останалите членове на отбора, които са с отрицателни проби. Освен играчите своите домове ще могат да напуснат също така и всички служители на клуба в това число и президента Андреа Анели.

От Ювентус все още няма определена дата за възстановяване на тренировъчния процес. Същата е ситуацията и с всички останали клубове. Играчите на "бианко-нерите" ще продължат да се готвят и тренират в домовете си по индивидуални програми. 

В момента петима футболисти на Ювентус не са в Италия. Те напуснаха "Ботуша", след като епидемията се разпространи. Това са Роналдо Игуаин, Пянич, Кедира и Дъглас Коща. И петимата трябва да преминат допълнителна 14-дневна изолация, след като се приберат в Италия, което може да обърка плановете на торинци, дори в момент, в който бъде дадена зелена светлина за подновяване на тренировките. 

Паоло Малдини разказа как се справя със заразата

Ювентус не преследва Санчо на всяка цена

Игуаин се прибрал в Аржентина заради майка си, която е диагностицирана с рак

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още