Ювентус уреди 103 милиона от спонсор

Италианският гранд Ювентус удължи партньорството си с "Алианц" до 2030 г., съобщиха от компанията и клуба. Застрахователят ще плати общо 103 милиона на "старата госпожа" за срока на новия контракт. Двете страни си партнират от 2017 година. Компанията даде името си на новия стадион на клуба.

Според предоговорените условия логото на "Алианц" ще фигурира още на тренировъчните екипи на "бианконерите", както и фланелките, с които загряват футболистите преди мачове. Освен това "Алианц" ще бъде спонсор и на женския отбор на Ювентус.

Юве стигна до равенство срещу Милан с късна дузпа

"Компанията ще бъде още по-видим наш партньор, а също така стадионът ни ще продължи да се казва така до 2030 г", обявиха от Ювентус.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още