В благотворително шоу dsport и Дарик събират треньори, съдии, медии и избрани от Вас звезди

dsport.bg

Уникален футболен благотворителен турнир под мотото „Заедно ЗА Децата и Футбола!“ организират dsport.bg и Дарик радио. Един срещу друг ще се изправят отбори, съставени от старши треньорите на съставите от Първа лига, водещите български рефери, тим, формиран от представителите на медиите, и отбор, избран от Вас – читателите на dsport и слушателите на Дарик радио.

Инициативата е по повод 10-ия юбилеен благотворителен търг на Дарик и Ники Кънчев шоу, като събраните средства по традиция ще бъдат дарени на фондациите „Нашите недоносени деца“ и „Аутизъм днес“.

Покани за участие ще получат всички старши треньори на тимовете от елита и водещите съдии.

Също така Вие ще можете да се включите в избора на единия от четирите състава, като номинирате бивши или настоящи футболисти, футболни хора или обществени личности, които да се включат в „Отбора на феновете“. Това можете да направите с коментар или лично съобщение във Фейсбук страницата на dsport.bg или на имейл dsport@dsport.bg до края на месец ноември.

Всички футболни президенти и собственици са поканени да присъстват и да седнат рамо до рамо, за да гледат представянето на своите треньори, които ще играят в един отбор.

Мачовете ще се състоят на 16 декември (понеделник) от 12:00 часа във футболната зала на комплекс „Царско село“

Предстои да разберете в какви роли ще влязат Томислав Русев, Ники Александров, Валентин Грънчаров, Ралица Караджова и другите лица и гласове на Дарик радио и dsport.bg.

С тази инициатива искаме да покажем, че хората във футбола могат да се обединят, независимо от различията, които имат на и около футболните терени през годината.

Dsport.bg и Дарик радио изказват своята благодарност за подкрепата на фирмата за спортна екипировка „Томи“, която ще осигури специални екипи на четирите отбора. Признателни сме също на Царско село за осигурените терени за мачовете от турнира.

Призовете в турнира ще бъдат изработени от фирма Best Sport Cups, която е собственост на бившия рефер Детелин Баялцалиев.

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

✖️
ПРЕМЕСТИ ТУК, ЗА ДА ЗАТВОРИШ