В Bwin може да гледате електронни спортове на живо

dsport.bg

Геймърството е едно от най-разпространените хобита в света. Към днешна дата, според проучвания, игри на конзола или компютър практикуват над 2 милиарда души по цялата планета. За някои хора това е начин за разпускане след тежкия ден, за други заниманието е истинска мания, а трети печелят солидни суми благодарение на уменията си с джойстика. За тях има организирани хиляди състезания, интересът към които е огромен, а наградните фондове - изключително апетитни.

Именно за това и геймингът е все по-силно представен в букмейкърското пространство. 

Един от водещите лицензирани такива у нас - Bwin, също предлага вариант да опитате познанията си в тази сфера, като по-интересните неща по темата можете да намерите на nostrabet.com/bwin.

Едно от най-важните уточнения, които трябва да направим първо, е, че в електронните спортове играят истински геймъри, които се сблъскват в онлайн турнири. Те са пълни професионалисти и имат зад гърба си стотици денонощия пред екрана. Малко повече познания за качествата на всеки от тях може да Ви насочи по-добре при формирането на залога Ви. В някои от игрите те се състезават индивидуално, а в други са на отбори. Сайтът предлага и детайлна статистика за представянето на всеки от тях в предходни периоди. Така ще можете да се опрете на тенденции преди поставянето на Вашата прогноза. Игрите са с най-разнообразна тематика - спортни, приключенски, стратегии и други.

Друг положителен фактор е, че можете да гледате на живо в сайта как протича самата игра, както и да правите онлайн залози по време на самото събитие.

В Bwin ще можете да залагате на някои от най-популярните игри по целия свят. Това са Counter Strike: Global Offensive, Dota 2, League of Legends, Overwatch, Starcraft, Brood War, Starcraft II, Valorant, Call of Duty и FIFA. Те се играят по всяко време на денонощието и можете да залагате дори когато няма други интересни за следене от Вас събития. Ще ги намерите в основното меню като са отбелязани с иконка "джойстик".

Най-често предлаганите маркети са традиционните - победител в сблъсъка, резултат, хендикап и т.н. Сред другите нестандартни опции могат да бъдат специфични постижения като преминаване през опасна местност, разрушаване на обект или кула на противников отбор, съперничества и всеки друг интересен момент от хода на дадена игра. Ако сте любител на гейминга, емоцията Ви ще се увеличи ако направите и залог докато гледате любимия си електронен спорт. Друг плюс при залагането на този вид дисциплини в Bwin е, че има и добър "кешаут".

Единственият минус, който можем да забележим е, че Bwin не предлага конкретни бонуси в тази секция, но постоянните усилия на компанията да се наложи още по-сериозно на пазара, ни карат да сме оптимисти, че и това ще стане в скоро време.

Този вид дисциплини се наложиха още по-сериозно преди година, когато голяма част от спортните събития по света бяха спрени заради пандемията и над 50 процента от предлаганото при букмейкърите бяха именно електронните спортове. Това даде възможност и на най-големите скептици да се уверят, че този компонент от събитията, предлагани от сайтовете, е изключително атрактивен и интересен. Очаква се в следващите години семейството на електронните спортове в гейминг пространството непрекъснато да се увеличава, тъй като постоянно излизат нови и нови заглавия.

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още