В ЦСКА се подготвят за смяна на собствеността

dsport.bg

Последните часове са изключително турбулентни в ЦСКА. Адвокатът на клуба Станислав Трендафилов заяви пред "Дневник", че с колегите му работят по изготвяне на документацията за евентуална смяна на собствеността в клуба.

Той посочи, че е задачата му е била възложена в понеделник вечерта. Тогава собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев заяви, че заедно със съдружника му Юлиян Инджов се оттеглят.

По информация на Dsport Гриша Ганчев и Юлиян Инджов очакват становището и на третия акционер в клуба Христо Стоичков.

"От ръководството са ми възложили задачата да подготвя юридически нещата и финансовата документация, за да може всичко да е готово за смяна на собствеността", каза Трендафилов.

По думите му клубът ще остане без задължения, като ще бъдат изчистени сумите по заемите, с които ЦСКА се финансираше. Юристът обаче не уточни дали тези задължения ще бъдат отписани или покрити с приходи на клуба.

На този етап изглежда, че Гриша Ганчев е категоричен в намерението си да се оттегли от управлението на ЦСКА.

Гриша Ганчев се оттегля от ЦСКА

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още