В ЦСКА търсят Пената под дърво и камък

Димитър Пенев, който беше поканен да пътува с чартъра на ЦСКА за Латвия, в крайна сметка така и не се появи на самолета. Хора от делегацията, притеснени започнаха да издирват единия от ветераните, които по традиция пътуват с "червените" по време на мачовете им в Европа през последните години.

Стойчо Младенов: Който не е свикнал да работи под напрежение, не е за ЦСКА (ВИДЕО)

Щом отборът се отправи към автобуса за своя самолет, те започнаха трескаво да звънят на легендарния треньор. Малко преди това Димитър Пенев е казал, че пътува към летището, но после рязко спря да вдига своя телефон.

Приятелката на Гълъбов отново летя с ЦСКА за мач в Европа

Вътре в самолета бе даден още малко толеранс на Пенев, но в крайна сметка пилотите бяха принудени да обявят затваряне на вратите, за да може отборът да излети в обявения час. Никой така и не разбра защо в крайна сметка Димитър Пенев не дойде навреме, за разлика от своите колеги ветерани Петър Жеков и Георги Велинов. 

Вероятно Пената е подценил софийския трафик и не е успял да бъде навреме на летището за пътуването до Лиепая. 
 

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още