В Дунав няма пари

dsport.bg

Дунав към момента няма пари, като не се вижда светлина в края на тунела и положението е много тежко. Това коментира изпълнителният директор на клуба Огнян Цветанов. Той обясни, че футболистите и служителите на Дунав са получили всичките си заплати. Усилено се търсят средства за декемврийските възнаграждения, които се изплащат в средата на януари.

"Занапред ще мислим в движение. Към момента нямаме някакво основно решение, продължаваме да търсим средства. Много е трудно, нямаме никаква помощ и не знам как ще продължи отборът след зимната пауза. Той покани всички потенциални инвеститори, които имат желание, да придобият собствеността върху Дунав безвъзмездно. Отборът няма никакви задължения. Имаме достатъчен брой футболисти, но търсим и нови футболисти. В същото време търсим и средства да подсигурим заплатите на тези нови футболисти. Към момента не се подписват договори, защото нямаме пари, но се правят уговорки, тъй като се надяваме да излезем от това положение", заяви Цветанов.

Той добави, че за момента планираният зимен лагер на "драконите" в Турция е под въпрос.

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още