В Италия поискаха промени в протокола за безопасност

Властите в Италия поискаха да бъдат направени промени в протокола за безопасност, който бе въведен за подновяване на Серия А. Снощи представители на футболната федерация, Лигата и медицински специалисти са били на специална среща, на която са обсъдени мерките, при които първенството да бъде рестартирано.

Според информацията голяма част от клубовете в елита не искат да изолират играчите си на външно място и поискаха за промени в това изискване.Те искат да няма групова карантина, когато се докаже случай на заразен.

Очаква се протоколът да бъде променен в следващите часове. Днес президентът на федерацията Габриеле Гравина и министърът на спорта Винченцо Спадафора ще се срещнат за уточняване на процедурата.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още