В кои държави все още могат да се правят трансфери?

dsport.bg

В петък срещу събота официално затвориха трансферните прозорци в топ 5 първенствата на Европа, както и на още няколко държави. В Англия, Испания, Франция, Германия и Италия вече не могат да се правят трансфери, но в други държави това все още е възможно.

Трансферният прозорец в България затваря на 7 септември, което означава, че водещите ни клубове имат време за последни футболисти, които да привлекат в отборите си.

Все още се говори за евентуална продажба на Кирил Десподов в чужбина, а също така има интерес и към футболисти на други български клубове.

Към момента в Европа са отворени трансферните прозорци в Полша и Румъния до 4 септември. Ден по-късно затваря прозореца в Азербайджан. На 6 септември затварят тези в Белгия, Северна Македония, Словакия и Унгария.

Успоредно с българския трансферен прозорец затваря и този в Швейцария.

На 8 септември затварят прозорците в Босна, Хърватия и Чехия. Гръцкият трансферен прозорец е до 11 септември, а този в Армения на 12-ти.

В Русия прозорецът затваря на 14 септември, а ден по-късно тези в Турция, Кипър и Сърбия.

Най-късно затваря прозорецът в Израел – 20 септември.

Извън Европа прозорецът в Саудитска Арабия затваря на 7 септември.

Летният трансферен прозорец затвори!

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още