В Левски започнаха да броят даренията от урните

dsport.bg

В края на днешния ден би трябвало да има яснота колко точно е сумата, която в последните дни привържениците на Левски събраха за спасението на своя любим отбор.

През уикенда банките не работят, но привържениците продължиха да внасят суми в дарителската сметка, така че в края на днешния ден ще стане ясна актуалната сума. До петък събраните средства бяха близо 150 хиляди лева – достатъчно за следващата вноска към НАП.

Левскарите събраха парите за първата вноска към НАП

В същото време в следващите часове ще стане ясно и колко пари са събрани от дарителските урни, в които феновете на Левски можеха да дават пари по време на дербито с ЦСКА. След края на мача урните бяха предадени на капитана Живко Миланов, който ги даде на изпълнителния директор Павел Колев, след което са били заключени в касите на клуба. Днес урните бяха отворени в присъствието на представители на феновете.

Шефът на НКП Степан Хиндлиян публикува любопитна снимка, на която събраните пари са поставени на маса. „Голямото броене започна, очаквайте резултата!!!“, написа той.

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още