В отбора на Ивелин Попов няма заразени с коронавирус

| Световен футбол

От Ростов, където играе бившият капитан на България – Ивелин Попов, обявиха, че в тима няма положителни проби за коронавирус.

Всички футболисти на „жълто-сините“ с изключение на Денис Хаджикадунич, който трябва да се прибере от Швеция, се намират в Ростов и са готови да започнат индивидуални тренировки. По план руското първенство трябва да се поднови на 21 юни. След 22 кръга Ростов се намира на четвърто място във временното класиране.

На този етап има трима диагностицирани с коронавирус от руското първенство - перуанският нападател Джеферсон Фарфан от Локомотив Москва, защитникът Константин Плиев от Рубин и Роман Евгениев от Динамо Москва.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още