Валдас Дамбраускас: Поздравления за всички, които работиха за тази титла, искаме да спечелим всички мачове до края

dsport.bg

Треньорът на Лудогорец Валдас Дамбраускас бе много щастлив от победата на неговия тим над Берое с 3:1, която подпечата десетата поредна титла на "орлите" в България. Специалистът поздрави всички хора в клуба, които през целия сезон не са спрели да работят за спечелването на отличието и допълни, че отборът му иска да продължи да играе на високо ниво и да победи във всички останали мачове до края на кампанията.

Лудогорец прекърши Берое и взе рекордна 10-та титла на България

"Преди всичко искам да поздравя всички хора, които работиха за този успех. Не ни бе никак лесно. Искам да поздравя футболисти, хората, които работят в клуба, мениджмънтът, както и нашите фенове. Поздравления за всички".

"Не мога да кажа, че ми е било лесно. Това ми е първа титла в България, не мога да правя сравнения с Литва. Няма първенство, в което да не се нуждаеш от успех във всеки мач. Имахме тежки моменти, но мисля, че успявахме да намерим верния път и да заслужим тази титла".

"Казах на Доминик Янков, че ще направи разликата и ще вкара гола, който ще ни направи шампиони. Мисля, че днес той изпълни една от мечтите си. Всичко е в неговите ръце. Той е страхотен футболист". 

"Системата ВАР не е нещо ново за мен. Работих в Хърватия със системата. Всичко мина добре. Тя е тук да внесе яснота при някои решения. Трябва да се пригодим към изискванията. След няколко месеца ще я приемаме абсолютно нормално".

"Искаме да имаме ДНК на победители, с което да влизаме във всеки един мач. Няма място за отстъпление. Искаме да спечелим всеки един мач до края", каза Дамбраускас.

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още