Антов: Да спечеля тези награди на 20 години е задължаващо, но имам доста път да извървя

dsport.bg

Новото попълнение на Болоня Валентин Антов заяви, че шансът да премине в толкова добър тим се пада веднъж в живота и не трябва да бъде изпускан. Бранителят изгледа на живо контролата на бившия си тим ЦСКА срещу Ботев Враца, като допълни, че според него италианското първенство е правилният избор що се отнася до развитието му, като футболист. 

"Офертата бе да премина веднага в Болоня. Такъв шанс се пада веднъж в живота. Искам да отида в Болоня и да се доказвам. Италианското първенство е едно от най-добрите в света. Освен това то е известно със защитата си. Мисля, че там е правилното място да се развивам, като футболист. Нещата се случиха много бързо. Решението е взето, надявам се да се адаптирам бързо. Чухме се със Синиша Михайлович. Нямам търпение да се запозная с всчики с клуба. Мога да науча много от тях. Отивам в Болоня да се боря за своето място. Това е голяма крачка за мен. Не знам какви оферти е имало за мен. Вече подписах и съм фокусиран върху Болоня.Феновете на ЦСКА са най-великите на света. Ще подкрепям винаги ЦСКА. Дано скоро има нов стадион, титли, купи", каза Антов.

След двубоя Антов получи и призовете си за защитник №1 в efbet лига и Футболист №2 на България. 

"Пожелавам си някой ден да печеля награди и Италия. Това би било сбъдната мечта. Голяма чест е да получа тази награда. Мисля, че това е доказателство, че си заслужава всичко, което правя. Тези две награди са задължаващи. На 20 години да ги спечеля е голяма чест, но аз имам доста дълъг път да извървя. Гледам към звездите и бъдещето, искам да се развивам. 

Всяко дете, което е израснало тук иска да бъде шампион. Аз вярвам в момчетата и мисля, че те могат да донесат тази така желана титла. Аз не успях, но продължавам към едно мое предизвикателство. Вчера вечерта успях да се чуя със Синиша Михайлович за кратко. Тепърва ще се запознавам с всички и обстановката. Определено ще има напрежение. Все пак отивам на ново място трябва да се доказвам. Аз вярвам във възможностите си и че всичко се постига с много работа. Тепърва ще се види колко ми тежат очакванията. Не мисля, че Болоня е отбор, на който можеш да кажеш „не“. Нямах много време да мисля, но не мисля и че се нуждаех от него", каза още Антов. 

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още