Валентин Грудев: Разделихме се с Бандаловски, има интерес към Конте и още един наш играч

Иво Стефанов Иво Стефанов

Спортният директор на Берое Валентин Грудев обяви, че отборът се е разделил по взаимно съгласие с Иван Бандаловски.

Грудев също така потвърди, че към Ибрахима Конте има много сериозен интерес от няколко чуждестранни отбора.

Спортният директор на старозагорци призна, че има интерес и към още един български футболист от състава на Берое, но не пожела да разкрие неговот име.

„С Иван Бандаловски се разделихме по взаимно съгласие. Изчакаме още няколко дни с Ерол Алкан. Имаме разговори, за да продадем Алкан. Ако не успеем, и с него до края на седмицата ще се разделим по взаимно съгласие“, сподели Грудев.

„Има интерес основно към двама наши футболисти – Ибрахима Конте е чужденецът, а българинът предпочитам да не споменавам името му“, добави той.

„За Конте има доста обаждания и той има една сериозна клауза, която ако бъде платена от някой отбор, може би ще се стигне до негова продажба.“

„Няма постъпила оферта за Александър Василев“, продължи спортният директор на Берое.

„Ние много разчитаме на бързото възстановяване на Карлос Охене, на Александър Василев и на Зоран Йосипович. Направили сме нужното в тази насока, за да бъдат направени операциите им в добрите клиники. Александър Василев и Охене бяха оперирани в Барселона, а Йосипович в Италия. Нещата вървят добре. Надяваме се г-н Димитров да ги има на разположение на 100% до месец. Дано да бъдат възстановени дотогава на 100%“, каза още Валентин Грудев.

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още